Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Oj oj oj – årets första inlägg!

Inte utan att jag förstår att några har börjat undra var jag håller hus! Och det kan jag förklara. Jag ska disputera och all min tid har gått åt till att skriva klart min avhandling + alla andra förberedelser detta innebär. Detta kommer att ske nästa fredag, den 5 maj – och sedan efter det kommer jag säkert bli lite mer aktiv här på hemsidan. Men med detta sagt – ni som har beställt från mig under året – vet att varorna kommer som vanligt väldigt snabbt till er brevlåda! 🙂

Mitt riktiga arbete har jag på Stockholms universitet där jag arbetar på Institutionen för ämnesdidaktik. Där möter jag våra blivande duktiga matematiklärare och det är alltså inom matematikämnets didaktik som jag också forskar. Närmare bestämt handlar avhandlingen om statistik och lägesmåtten medelvärde, median och typvärde.

Något jag vill flagga för är att den prishöjning som jag flaggade för gällande garner för sådär 3 år sedan nu kommer att genomföras några veckor in i maj. Holma Helsingland som tillverkar Bockens garner har höjt sina priser årligen – men inte jag. Nu är det oundvikligt. Så har du planer på att köpa Bockens lingarn gör du en bättre affär om du beställer innan den 20 maj. Jag har fortfarande kvar av några av de färger de har upphört med. Prishöjningarna gäller Bockens lingarn. Se allt om garner på följande länk: https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/

Jag kan också passa på att meddela att den firman som tillverkade glittriga guld och silvergarner, men även de färgade glittriga garnerna tycks ha gått upp i rök? Det innebär att de olika sorterna successivt försvinner från marknaden. Gäller även Metalltråden i grovlek 80/2. Som framgår av hemsidan är vissa sorter redan slutsålda.

Jag vill också passa på att påminna om Venne Silke 60/2. Finns i många läckra färger.

Vi får hoppas att nästa inlägg inte dröjer 4 månader! 🙂

Trevlig Valborg önskar Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 28 april, 2023 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: