Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Knyppeldagen 2017

Hej alla!

Det gick att ha en knyppeldag även på Gottfrid Larssongården! Riktigt bra faktiskt. Alla hittade hit utan problem. Det var också roligt att träffa alla som arbetar på Spetsmuséet. Vi hann mad lite kaffe och tårta mellan varven.

Appropå Spetsmuséet – vilket fantastiskt gäng som sköter detta på sin fritid. Utan dem skulle det inte fungera! Kommunen bistår med anslag förstås – men det räcker ju inte till allt. Inte minst arbetet att år från år sätta upp en utställning!!!

Jag ska gå in och anmäla både mig och maken som medlemmar. 50:-/år Bg 362-5530 som hittat – kan väl inte bli billigare!

Dagen till ära en T-shirt med affärens logga. Både Anne-Marie och Harriet satt och knyppla bland statyerna.

På stan var det också full aktivitet på dynorna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tur att Vadstena inte är så stort. Vi hann med Allt, Piren, Storgatan, Leksaksmuséet, Slottet osv….. Vi bodde på Pensionat Solgården med fin utsikt över Rödtornet. Åt god mat på många ställen bland annat På Hörnet. Självklart en sväng till kyrkogården med blommor också – men jag tor det var rätt tomt – kändes som jag hade hela gänget med mig på Skänningegatan. Tänk att vara i samma lokal där morfar en gång hade två stora manglar som tanterna hyrde in sig på. Och att vara vägg i vägg med gården där mormor startade 1920 och där mamma föddes en gång i tiden!

Sist – men inte minst: TACK alla ni som kom dit, allt stöd och alla vänliga ord!

Sommarkramar från Karin Landtblom

%d bloggare gillar detta: