Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

HARRIET ANDERSSON

Harriet Andersson är en mycket skicklig knypplerska, och med sin yrkeskunskap har hon under många år varit Elsa Petersons Spetsaffär behjälplig med att ta fram mönster. Detta gäller både nyproduktion av gamla mönster men också egen-komponerade mönster. Många har säkert sett Harriet utanför affären på knyppeldagarna. I år knypplade hon Pepparkakan, festremsa, ett mönster som kommer att ges ut under hösten.

1Här följer en kavalkad av bilder på Harriet från olika knyppeldagar. Vi är lite osäkra på årtalen på några av bilderna och vi kanske har missat att ta kort något år. Men eftersom Harriet är ett kärt motiv att fotografera så kanske du har en bild som inte vi har, eller att du har koll på ett årtal som vi har tappat bort. Om det är så får du hemskt gärna höra av dig! (maila till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller skriv ett meddelande under order & kontakt)

1994 1999 2003 Albertina inez

Karin Landtblom

7 augusti 2013

%d bloggare gillar detta: