Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Silke 60/2

Många frågar efter garn till sjalar av olika slag. Nu har jag tagit hem Silke från Venne i grovlek 60/2. Alla färger kan du se på följande länk som går till sidan garner: https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/

Bor du i Stockholm och vill gå knyppelkurs? I så fall finns det platser kvar på Eva Wikströms kurs i Farsta Gård. Via den här länken kan du läsa mer om när kursen börjar mm. Perfekt oavsett om du är nybörjare eller kan mycket. Eva kan hjälpa alla! 🙂 https://www.abf.se/arrangemang/stockholms-lan/stockholm/konsthantverk-handarbete-slojd/knyppling/

Skickar med en fin bild på mamma 🙂 Dröm er tillbaka till alla minnen från henne och butiken i Vadstena. Önskar er alla en riktigt God fortsättning på Jul-helgen.

Information

Detta inlägg publicerades den 25 december, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: