Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Öppettider i Vadstena

Hej igen

Jag har börjat packa inför Vadstena, men än finns det tid att göra förbeställningar. Beställer du sådant du vet att du vill ha för avhämtning i Vadstena, så får du 10% på varor med ordinarie pris. Det brukar ju vara rätt hektiskt, speciellt på fredagen så det kan var klokt. Fram till och med måndag kan jag hantera förbeställningar. Sådant som väger lite mer och kräver mer porto kan vara smart att handla på plats – t.ex. självhäftande plats och stärkelse. Jag kommer att ta med både vanlig stärkelse som man blandar ut men också på sprayflaska.

Öppet-tider: Som vanligt är jag i Gottfrid Larsson-gården bredvid spetsmuseét. Torsdagen den 30/6 kl. 13-17; Fredagen den 1/7 (STORA KNYPPELDAGEN) kl. 10-17; Lördagen den 2/7 kl. 10-17; Söndagen den 3/7 kl. 10-13.

Ska du gå kurs andra veckan och inte hinner i tid innan jag stänger på söndagen? Skicka då en beställning till mig via hemsidan så kan jag ordna så att du kan hämta detta när du är på plats.

Nu har jag lagt in mer information om de nya mönstren. Nykomponerade mönster/nya bearbetningar av gamla mönster hittar du på: https://elsapetersonsspetsaffar.com/nyheter/ och omtryck av mönster som varit ute ur sortimentet ett tag hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-nytryck/

Vi ses i Vadstena! Soliga hälsningar från Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 25 juni, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: