Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

102 år

Det skulle varit ett 100-årsjubileum – men på grund av pandemin belv det ett 102-årsjubileum. Firas ska det i alla fall, 102 är också ett jämnt tal! 🙂 Jag kommer därmed ha några jubileumserbjudanden. Till exempel mönster till hatten + 1 rulle Barkonie 20 + 1 rulle multicolor för 100 kronor!

Med anledningen av jubilumet tog jag även fram ett par mönster för 2 års sedan, Näckrosen bild och Klosterliljan. Jag kommer att ha kvar jubiluemsprsiet 100 kronor, vore knepigt att höja till 102 kronor nu!

Betalning: Du kan betala med Swish eller kontant. (Jag kan inte ta kort.) Betalning kan även lösas med faktura.

Information

Detta inlägg publicerades den 28 juni, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: