Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nya mönster

Äntligen, i tid för den stora knyppeldagen kan jag presentera vad som är nytt och vad som är omtryckt.

Till att börja med vill jag presentera 2 NYA längdmönster: ‘Gummor och gubbar’ samt Catwalk. Båda dessa mönster är komponerade av Karin Granbom Johansson.

Ett annat nytt mönster, en bearbetning av ett gammalt mönster ur Elsa Petersons spetsaffärs mönstersamling är Clara uddspets. Mönstret är bearbetat av Karin Granbom Johansson

Slutligen, nytryck av tre mönster som varit ute ur sortimentet ett tag, Albertina (festremsa), Rosen i 60/2 och Medaljongerna (Bård).

Jag lägger in mer input om dessa mönster i helgen.

Då lägger jag även upp öppet-tider för affären i Vadstena torsdag – söndag nästa vecka. (i Gottfrid Larsson gården vid spetsmuseumet)

Vet du redan vad du vill ha? Skickar du en beställning senast måndag så packar jag i ordning det du vill ha + att du då får 10% på varor till ordinarie pris. Observera att jag inte kan ta med hela lagret – så är det något speciellt mönster du vill ha kan det vara bra att säga till.

Övriga beställningar. Jag kan skicka beställningar som kommer under helgen, senast söndag. Sedan fungerar det som vanligt igen efter 4/7.

Hoppas vi ses i Vadstena hälsar Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 23 juni, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: