Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Knyppeldag i Vadstena

Tiden går och snart är sommaren här. Och äntligen blir det en knyppeldag i år – fredagen den 1/7 kl 13- 16 är det dags. Jag kommer vara på plats på Vadstena Spetsmuséum både för utställningen som har invigining onsdagen den 29/6 och sedan vara där med försäljning av mitt sortiment 30/6 – 3/7. Jag återkommer med mer information om tider för dessa dagar. På knyppeldagen är det precis som tidigare år även loppis och försäljning vid Vadstena Spetsmuseum – och utsällningen förstås. Mer info hittar du på http://www.spetsmuseet.se/

Några nya mönster är på gång – Jag återkommer när jag fått dem från tryckeriet 🙂

Bockens färgade garn 35/2 och 60/2: Som ni vet är det nya färger som kommit under de sista året + att det är gamla färger som har utgått. Här nedan visar jag först fotografier på alla färger som jag har i lager av 35/2, både gamla vanliga, de nya, samt de som har utgått. Därefter en tabell som visar alla färger för både 35/2 och 60/2. Det framgår vilka som är nya, men också vilka som är utgående som jag fortfarande har kvar av i lager. Jag väntar på att det ska komma en färgkarta som är lite snyggare än mina bilder , men i väntan på detta får ni hålla till godo med mina bilder.

Information

Detta inlägg publicerades den 7 maj, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: