Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Påsk i antågande

Mönster till Kycklingen 75 kronor
Mönster till Kyckling i äggskal 75 kronor
Häfte med påskmotiv 110 kronor
Påskägg: Vadstenaägg till vänster och Äggbert och stoneägg till höger
Ett Vadstenaägg knypplat i halvblekt och gult!
Stärkelse – Sprayflaska 140 kronor
Stärkelse – 140 kronor
Fina påskfärger i Bockens lingarn
Tunna nålar för finknyppling 0,48×32 mm 70 kronor, Jag har precis fyllt på lagret, och när de gamla askarna är slut så plockar jag in de nya. Nytt pris kommer då att bli 88 kronor. Så det kan vara klokt att passa på så länge lagret räcker.

Som vanligt är det Väldigt roligt att få in bilder på knypplade alster. Här är det Kerstin Olsson som skickat in bilder på 2 gardinkappor som hennes syster har färdigställt. Segelbåtar till vänster och Hulda till höger. TACK

Passar på att lägga ut bilden jag fick för ett tag sedan från Ewa Abered som dekorerade en gardin med Fjäril med mandlar, fast denna version blev utan mandlar:-) Tack igen för den bilden.
Mer bilder – Här har Harriet Andersson skickat en bild på svalor som hänger i taket. Mönstret svalan hittar du under infällningar.
Blev inspirerad av tidigare flygfän. Här kommer Flygande fågel, komponerad av Inez Pettersson. En tredimensionell fågel komponerad på 1920-talet.
Lite nostalgi! En bild från affären. I fönstret hänger både Vadstenaägg och Flygande fåglar. Och sist men inte minst, min gulliga mamma Gunnel 🙂
Det här får bli sista bilden idag. Medaljong, diameter=2,16 cm PRIS: 75 kronor. Finns även Medaljong, diameter=4,6 cm PRIS: 75 kronor

Må så gott i Aprilvädret önskar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 2 april, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: