Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Fyller på med några fler titlar

Hej

NI som tittar in kanske undrar vad jag har lagt in för det är ju rätt tomt på sidan! MEN jag har plockat bort efterhand som jag har sålt eftersom det av böcker/häften bara fanns udda exemplar kvar. Erbjudanden gäller t.o.m. söndagen den 6 februari 2022. Erbjudandena kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller med reservation för slutförsäljning.

Du har väl sett de nya mönstren? Gunnel hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/nyheter/ och ett par gamla mönster som jag har tryckt om hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-nytryck/

Linjal 15 cm:PRIS 25 kronor och Mönster (3 olika ingår i mönstret enligt bild) till linjalen: PRIS 50 kronor NU: Köp ett mönster så får du en linjal på köpet
Mönster till örhängen inkl. 2 stycken silverfärgade ”örhängen”. Mått ca 9,5 cm. Mönstret är på papper så man behöver förstärka med papp eller plasta in. Förstorat fotografi medföljer. Pris inklusive ”örhängena” 100 kronor. NU 50 kronor

Text: Tyska/Engelska/Franska 63 sidor med mönster på olika stjärnor. Fina bilder och text som förklaringar. PRIS: 310 kr NU: 155 kronor (FINNS 1 exemplar kvar)

Häfte 36 sidor med Tysk text. Bra teknikbilder. 7 olika mönster enligt bilderna ovan. Pris 375 kronor NU: 190 kronor (Det finns 1 exemplar)

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan (Jag svarar så snart jag kan på mail och bekräftar beställningar) – skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com – ring/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Betalning sker vid leverans till Swish eller Bankgiro. Betalning kan även ske via PayPal, gäller framförallt från utlandet. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan! Erbjudanden gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

Information

Detta inlägg publicerades den 29 januari, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: