Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Snart är sommaren här och

vad händer då? Jo det är invigning av 2 utställningar på Vadstena Spetsmuseum! Från början var avsikten att hylla 2 stycken hundraåringar, år 2020. Men av orsaker som ni känner till har denna utställning fått vila i 2 år. NU hoppas vi att det är slut på eländet och att det äntligen ska bli av. Då blir det istället 2 stycken 102-åringar som firas – Elsa Petersons Spetsaffär och Ulla Fagerlin. Den 29/6 är det invigning och sedan är utställningen öppen för allmänheten 30/6 t.o.m. 14/8. Mer om utställningen hittar du på http://www.spetsmuseet.se/

https://elsapetersonsspetsaffar.com/nyheter/

Vad händer mer då? Jo den stora knyppeldagen med knyppling på gator och torg i Vadstena infaller fredagen den 1/7. Och, sist men inte minst – Jag är på plats i Gottfrid Larssonmuseet (samma gård på Skänningegatan som Vadstena Spetsmuseum) och säljer garn och mönster i samband med detta. Återkommer med detaljer längre fram. Ja, och sen lär jag även ha en föreläsning på Spetsmuseét den 6/8. Vi har ju under de senaste två åren lärt oss att saker och ting inte alltid blir som planerat – Men så här är planen och så får vi önska att alla Covid-mutationer drar dit pepparn växer.

https://elsapetersonsspetsaffar.com/langdmonster/

Ni har väl hört att småfåglarna har börjat kvittra – Snart kommer även värmen 🙂 Mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 27 januari, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: