Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Några erbjudanden

Hej

Här kommer några erbjudanden som gäller t.o.m. söndagen den 6 februari 2022. Erbjudandena kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller med reservation för slutförsäljning.

Linjal 15 cm: PRIS 25 kronor och Mönster (3 olika ingår i mönstret enligt bild) till linjalen: PRIS 50 kronor NU: Köp ett mönster så får du en linjal på köpet
Mönster till krage. Mönstret är på papper så man behöver förstärka med papp eller plasta in. Förstorat fotografi medföljer. 100 kronor. NU 50 kronor (Finns 1 kvar)
Mönster till örhängen inkl. 2 stycken silverfärgade ”örhängen”. Mått ca 9,5 cm. Mönstret är på papper så man behöver förstärka med papp eller plasta in. Förstorat fotografi medföljer. Pris inklusive ”örhängena” 100 kronor. NU 50 kronor

10 stycken fjärilar. Beskrivning på Tyska. Pris 165 kronor. NU: 90 kronor (Finns 1 i lager)

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan (Jag svarar så snart jag kan på mail och bekräftar beställningar – Om du inte fått ett svar inom 12 timmar så hör av dig igen, det har hänt att meddelanden inte kommit fram), skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Betalning sker vid leverans till Swish eller Bankgiro. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan! Erbjudanden gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

Information

Detta inlägg publicerades den 22 januari, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: