Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Hösten är på intåg

Hej! Efter lite pyssel ute i höstluften är det dags att skriva lite på hemsidan. Det har varit intensivt med en tur till Vadstena och en tur till Skövde. Men roligt att det börjar bli lite som vanligt. Roligt att träffa personer som man inte har sett på länge! 🙂

Föreläsning i Vadstena

Föreläsning i Skövde

På lördag (16/10) föreläser jag igen, denna gång på föreningen Knyppeldynans 25-årsjubileum. Är det så att du ska dit och önskar handla något – så hör av dig senast på torsdag så kan jag ta med och leverera på plats.

Vänliga hälsningar Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 9 oktober, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: