Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Vadstena och Skövde

Är du sysslolös kl 19.00 på tisdag den 28/9? Kom i så fall på min föreläsning i Vadstena Folkhögskolas Aula. Föreläsningen heter 101 år i knypplingens tjänst – Men det är inte riktigt sant! Vi kan allt lägga på åtminstone 60 år till. Jag visar bilder och berättar om det och annat som har med knyppling i Vadstena att göra. Entré 80 kr. Mer info finns på Vadstena föreläsningsförenings hemsida. http://www.vadstenavff.se Är det så att det är något mönster etc som du skulle vilja köpa. Hör i så fall av dig i helgen så kan jag ta med!

Knyppelträff i Skövde lördagen den 2 oktober 2021. Plats: Godtemplaregården Drottninggatan 13. Tid:10 – 14 Ta med knyppeldyna och eget fika. kl 11.00 Karin Landtblom visar bilder och berättar om Vadstenaspetsar. kl 12-14: Försäljning av garn och mönster, Elsa Petersons Spetsaffär. Inträde: 40kr OM det är något särskilt du vill ha – så kontakta gärna mig senast på torsdag den 30/9 så att jag hinner packa ned det. (jag kommer inte kunna ta med hela lagret!)

l

Min mormor Elsa Peterson, Foto: Peppe Olsson
Öppna fotot
Nya bokmärket Gummor och gubbar, knypplat av Lotta Fällgren Glemme! Tack för den fina bilden!

Information

Detta inlägg publicerades den 23 september, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: