Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Vilken gardin!

Fjäril med mandlar

Ännu en briljant idé! Det finns inga gränser för hur man kan använda spetsar. Det är Ewa Abered i Vadstena som är den kreativa skaparen till denna rullgardin. Den utsikten skulle man vilja ha!! Mönstret heter Fjäril med mandlar. Det finns en mindre variant, se nedan, och sen har jag något exemplar kvar även av denna större Fjäril som Ewa knypplat. Mandlar ja – denna vackra teknik som alla fullkomligen älskar 🙂 . Njut av lite läsning om mandlar på följande sida https://elsapetersonsspetsaffar.com/ett-upprop-for-mandlarnas-existens/

Liten fjäril med mandlar hemsida

BARA NÅGRA DAGAR KVAR MED 10% – SE GULA RUTAN HÄR UNDER!

Jag vill även påminna om detta: Passa på och fyll på med garn – nålar – mönster och annat medan erbjudandet fortfarande gäller. 10% gäller augusti månad ut på alla köp från 150 kronor eller mer. Gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan (Jag svarar så snart jag kan på mail och bekräftar beställningar – Om du inte fått ett svar inom 12 timmar så hör av dig igen, det har hänt att meddelanden inte kommit fram), skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Betalning sker vid leverans till Swish eller Bankgiro. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan! Erbjudanden gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 28 augusti, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: