Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Vilken klocka!

Vilken underbar idé! Det finns inga gränser för hur man kan använda spetsar. Det är Natalia Lundqvist som är den kreativa skaparen till denna. Mönstret heter Vadstenakronan, och dessvärre är det slut i lager för tillfället. Men mönstret kommer att tryckas om nästa gång jag trycker upp mönster! Det finns andra bårder som kan passa till en klocka. Olika bårder hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-barder/

Jag vill även påminna om detta: Passa på och fyll på med garn – nålar – mönster och annat medan erbjudandet fortfarande gäller. 10% gäller augusti månad ut på alla köp från 150 kronor eller mer. Gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan (Jag svarar så snart jag kan på mail och bekräftar beställningar – Om du inte fått ett svar inom 12 timmar så hör av dig igen, det har hänt att meddelanden inte kommit fram), skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Betalning sker vid leverans till Swish eller Bankgiro. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan! Erbjudanden gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

Vänliga hälsningar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 17 augusti, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: