Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Passa på – 10% under AUGUSTI

Passa på och fyll på med garn – nålar – mönster och annat medan erbjudandet fortfarande gäller. 10% på alla köp från 150 kronor eller mer. Gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan (Jag svarar så snart jag kan på mail och bekräftar beställningar – Om du inte fått ett svar inom 12 timmar så hör av dig igen, det har hänt att meddelanden inte kommit fram), skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Betalning sker vid leverans till Swish eller Bankgiro. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan! Erbjudanden gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

Kvarnvingen – LÖPARE eller SJAL
Jag har fortfarande av ovanstående utgående färger samt övriga färger i lager. Pris: 35/2 50kr/rulle och 60/2 55 kr/rulle.

Fortsatt trevlig sommar önskar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 4 augusti, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: