Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Lite om knyppelvärlden och Vadstena

På grund av den rådande situationen kommer inte Vadstena spetsmuseum vara öppet i sommar heller – MEN däremot kommer trädgårdsutställningen bli av! Så har du något inom kategorin Frukt och Grönt kan du delta. Mer information om utställningen http://www.spetsmuseet.se/index.php/sommaraktiviteter-2021 Vill du vara med – skicka då in dit bidrag senast den 10 juni 2021 till Gudrun Gunnarsson Pilvägen 12 59241 Vadstena. I dessa tider då de inte får in några pengar alls via inträdesbiljetter kan ditt stödmedlemskap vara värt extra mycket, 100 kronor för ett helt år. Mer information om detta på denna sida: http://www.spetsmuseet.se/index.php/besok-oss

Att Vadstenaknypplingen redan är ett immateriellt kulturarv vet ni säkert redan. Nu har en ansökan för att försöka få in Vadstenaknyppling på Unescos världsarvslista skickats in. Initiativet till detta kommer från Göran Fältgren. Gudrun Gunnarsson från Vadstena spetsmuseum och jag har också varit med och skrivit ansökan. Nu gäller det bara att hålla tummarna! Tack till Göran för att du initierade detta och drev på för att få detta till stånd!

Slutligen – Nu törs jag andas om att det är några nya mönster på gång …. Mer om detta kommer.

I denna tabell ser du vilka färger jag har i lager av Bockens färgade garn 35/2 och 60/2. Du kan se vilka färger som är nya, samt vilka av de gamla sortimentet som är utgående. När alla utgående är slut kommer det alltså finnas samma färger i båda grovlekarna.

Ha det så bra i Aprilvädret alla glada knypplare! Vänliga hälsningar från Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 25 april, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: