Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Påfyllt i garnhyllan

Nu har jag kompletterat så att jag har alla nya färger i lager av Bockens färgade i 35/2 och 60/2. I denna lista kan du se vilka som är nya och vilka av de gamla som finns kvar. De sista 5 färgerna jag fick hem hittar du i de blå rutorna. Dessutom ser du vilka jag fortfarande har i lager av de färger som har utgått (de beiga rutorna).

Med detta färgglada inlägg vill jag också passa på att önska alla en GLAD PÅSK. I bilden nedan ser du oss tre som hittills har drivit Elsa Petersons Spetsaffär i över 100 år. I mitten min mormor Elsa Peterson i egen hög person som grundade affären 1920. Till vänster min mamma Gunnel som tog över 1971 och till höger är det jag i egen hög person som tog tag i stafettpinnen 2016. Vem hade trott något sådant då en gång i mitten av 1960-talet 🙂

Information

Detta inlägg publicerades den 1 april, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: