Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nu är det avgjort

Första pris på 500 kronor gick till Kerstin i Vadstena, andra pris på 300 kronor gick till Lotta i Västervik och tredje pris på 150 kronor gick till Ann i Huddinge. Jag instiftade i sista sekund även ett fjärde pris och detta gick till Carina i Farsta. Vinnarna har meddelats! Hoppas alla har haft en skön Lucia. Själv har jav varit på ute-kalas för ett av barnbarnen som snart fyller 5 år. Korv och bröd och lussebullar med varm choklad. Det är inte så tokigt. Vänliga hälsningar Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 13 december, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: