Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Idag (11/12) är det 2 dagar kvar till

Lucia förstås – men även till att utlottningen av tre priser sker klockan 15.00 den 13/12. Tre presentkort på 500, 300, respektive 150 kronor kommer då att lottas ut till någon av alla mina kunder som handlat fr.o.m. 1/11 t.o.m 13/12 kl 15.00! Alla köp oavsett summa deltar i utlottningen.

Det är en del varor som börjar ta slut – t.ex. stärkelse har varit populärt på sista tiden. Men det finns ett antal flaskor kvar ännu. Likaså av julknypplingen så är det framförallt några av böckerna som snart är slut. Dreidimensionelle Klöppelsterne finns det bara ett exemplar kvar av och av Heavenly Christmas har jag två kvar. Under december månad gäller följande: 15% på alla Julrelaterade varor (Gäller vid köp för totalt 150 kronor eller mer och kan vara i kobmination med annat än julrealterat.) Alla böcker med julknyppling: https://elsapetersonsspetsaffar.com/bocker/ Julgranskulor och träramar med änglar, stjärnor, gran: https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/ Samt mönster på Snögubbe, Pepparkaksgubbe och Pepparkaksgumma: https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-infallningar-och-motiv/ Och mönster till Krubba o Ängel: https://elsapetersonsspetsaffar.com/spanska-monster/ OCH, för övrigt har jag (under resten av höstterminen 2020) på grund av pandemin 10% på samtliga varor till ordinarie pris vid köp för 150 kronor eller mer.

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan (Jag svarar så snart jag kan på mail och bekräftar beställningar – Om du inte fått ett svar inom 12 timmar så hör av dig igen, det har hänt att meddelanden inte kommit fram), skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Betalning sker vid leverans till Swish eller Bankgiro. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan! Erbjudanden gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

Med vänlig hälsning Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 11 december, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: