Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Mönstren har kommit

… och jag har hunnit packa det mesta av de förbeställda mönstren. Dessa kommer att postas imorgon och ni kan räkna med att leveransen sker i veckan.

Och så var det en utlovade ÖVERRASKNINGEN! Med anledning av affärens 100-årsjubileum har du nu möjlighet att vinna ett presentkort. Alla som har handlat från och med 1 november till och med klockan 15.00 Lucia 13/12 2020 kommer att delta i en utlottning av tre presentkort på 500 kronor, 300 kronor respektive 150 kronor. Har du handlat en gång under den tiden deltar du med en lott, och har du handlat två gånger har du två lotter osv… Det spelar ingen roll hur mycket du handlat för utan bara att du har handlat. Vinsten är giltig i ett år – fram till och med Lucia 2021. Summan omfattar både varans pris och fraktkostnad. Vinnare kommer att meddelas efter klockan 15.00 den 13/12.

ERBJUDANDE: Det är ju problematiskt även denna termin. Många kurser är inställda vilket innebär att möjligheten att handla med 10% rabatt till knyppelledare ”försvinner” för många av er. Nu har jag beslutat att köra 10% rabatt på alla beställlningar för minst 150 kronor till alla. Detta erbjudande sträcker sig alltså året ut, och sen får vi avvakta hur det blir nästa termin! Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden. Här finns möjligheten att ni går ihop några stycken och gör en gemensam beställning så spar ni även in lite på portokostnaden!

Och så december-erbjudandet på följande Julrelaterade varor – 15%. Gäller vid köp för 150 kronor eller mer. Detta erbjudande gäller alla böcker med julknyppling. Dessa hittar du på: https://elsapetersonsspetsaffar.com/bocker/ Julgranskulor och träramar med änglar, stjärnor, gran. Dessa hittar du längst ner på https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/ Samt mönster på Snögubbe, Pepparkaksgubbe och Pepparkaksgumma. Dessa mönster hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-infallningar-och-motiv/ Samt mönster på Krubba o Ängel. Dessa mönster hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/spanska-monster/

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan (Jag svarar så snart jag kan på mail och bekräftar beställningar – Om du inte fått ett svar inom 12 timmar så hör av dig igen, det har hänt att meddelanden inte kommit fram), skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Betalning sker vid leverans till Swish eller Bankgiro. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan!

Trevlig helg önskar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 6 december, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: