Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Glöm inte bort ”överraskningen”

Här ser du några av de nya mönstren som förhoppningsvis finns hos mig på FREDAG. De har skickats från tryckning idag. Längt ner på sidan hittar du bilder på alla nya mönter. På bilden ovan ser du också de tre presentkorten på 500, 300 respektive 150 kronor, som någon av alla mina kunder som handlat fr.o.m. 1/11 t.o.m 13/12 kl 15.00 kan vinna! Alla köp oavsett summadeltar i utlottningen. Övrigt om att beställa och andra erbjudanden hittar du i föregående inlägg: https://elsapetersonsspetsaffar.com/2020/11/28/nytt-overraskningen/

Jag har fått frågor om stärkelse! Och jag har det i lager. 125kr/flaska.

Och så kommer det lite mer ROSETT-inspiration! Kassen och den rosa + blå har Kerstin Olsson knypplat och diademet har Maritha Gustafsson knypplat. Vadstena levererar. Tack för att jag får använda era bilder. Mönstret kostar 30 kronor.

Och – här kommer alla nya mönster en gång till! Håll till godo. Handlar du fär 150 kronor får du 10% rabatt! Gäller alla varor i butiken.

Hälsningar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 2 december, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: