Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Junierbjudande

Hej

Ingen knyppeldag på fredag och inga kurser – det blir lite annorlunda i år. Men är det något du behöver i knyppelväg – så hör av dig! Jag skickar allt – från en rulle garn till hur mycket du än vill ha 🙂 Du får 10% på alla beställningar som överstiger 100 kronor under hela juni månad. Dessutom förlänger jag erbjudandet om servettkorg månaden ut! se nedan.

Jag kommer dock att åka ner till Vadstena som planerat och tar för omväxlings skull lite semester under dessa annars hektiska dagar. Förutom semester kommer jag att ha en halv utbildningsdag med blivande Vadstena-guider, vilket ska bli spännande! Om du bor i trakten av Vadstena och önskar något mönster eller annat – så hör av dig idag (23/6-20) så packar jag med detta!

Erbjudande 30/5 – 30/6 2020 Mönster till Servettkorg (13x13cm) 135 kronor Lingarn Barkonie 50/4 16 kronor/rulle Finns i 18 olika färger, se https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ Det går åt 3 rullar till en korg. Ordinarie pris: 135+3*16= 183kr Erbjudande: 150 kronor (Moravia Superstärkelse, 125 kronor) Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Soliga hälsningar från Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 23 juni, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: