Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

FINCA

Hej

Nu har jag fått hem FINCA-garn från Spanien. Dels Finca 50 som finns i några olika fäger (Motsvarar 80/2) och dels pärlgarn i melerat och enfärgat. Dessa kan användas som langarn. För hade man pärlgarn (nr 8) till tunna spetsar, t. ex. näsdukar eftersom pärlgarnet ger spetsen en vacker lyster. Nedan ser du en bild på det melerade pärlgarnet. Resten hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/

Trevlig fortsättning på Söndagen i sommarvädret önskar Karin!

Information

Detta inlägg publicerades den 14 juni, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: