Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nytt mönster

Hej i sommarvärmen!

Då var det dags – lite tidigare än avsett – med ett nytt mönster. Detta skulle egentligen getts ut i samband med invigningen på Vadstena Spetsmuseum, men eftersom detta inte blir av så lanserar jag mönstret nu. Det är det andra mönstret med anledning av affärens 100-årsjubileum – och vad passar då bättre än en Klosterlilja. Ett gammalt mönster från affärens mönstersamling, bearbetat av Harriet Andersson. Mönstret hittar du på: https://elsapetersonsspetsaffar.com/nyheter/

OCH SÅ NÅGRA ERBJUDANDEN:

Erbjudande 30/5 – 13/6 2020 Mönster till Servettkorg (13x13cm) 135 kronor Lingarn Barkonie 50/4 16 kronor/rulle Finns i 18 olika färger, se https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ Det går åt 3 rullar till en korg. Ordinarie pris: 135+3*16= 183kr Erbjudande: 150 kronor (Moravia Superstärkelse, 125 kronor) Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

LITE MER ERBJUDANDE: Nu är det helt klart att det inte blir någon knyppling i Vadstena i sommar, inga kurser, ingen knyppeldag och Vadstena Spetsmuseum håller stängt. Det är tråkigt – men vi får se fram mot nästa år istället. Under tiden kör vi på med postpaket! Från och med idag och fram till 30/6 får du 10% på beställningar på 100 kronor och mer.

Sist men inte minst … det förutspås en varm sommar och vad passa väl bättre då än att ha en knypplad sommarhatt 🙂 (lite liten kanske?) Men attans söt som brosch!

Hatten, komponerad av Harriet Andersson. Band: 4 par pinnar, Brätte: 13 par pinnar, Kant: 9 par pinnar och Kullen: 17 par pinnar. Garn 60/2 eller Barkonie 30 eller Venne Multicolor. Pris 95 kronor
Eller varför inte en liten solfjäder!!!

Beställer gör du på följande sätt: Skicka din beställning via Order och kontakt på hemsidan, Skriv ett mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ring/sms:a till 0761659300. Om jag inte svarar – prata in ett meddelande så ringer jag tillbaka. Det går bra att beställa helg som vardag – och skickar gör jag så snart som möligt – oftast dagen efter beställningen inkommit.

Nästa vecka hoppas jag kunna presentera lite nyheter igen – Den som väntar på något gott 🙂

Vänliga hälsningar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 30 maj, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: