Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

En vecka kvar

En påminnelse om gällande erbjudande. Färgerna tar sakta slut och jag uppdaterar efterhand på hemsidanhttps://elsapetersonsspetsaffar.com/spanska-monster/ I regel har jag bara ett fåtal av varje färg. När dessa halsband är slut kommer jag inte kunna beställa fler då de är slut hos leverantören.

Erbjudande fr.o.m. förra söndagen och en vecka framöver (t.o.m. 24/5) gäller följande: 1 halsband = ordinarie pris, 2 halsband (oavsett sort) – 25 kronors rabatt, 3 halsband (oavsett sort) – 50 kronors rabatt. Det går bra att blanda mellan olika sorters halsband, med och utan sten. Erbjudandet gäller med reservation för slutförsäljning. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Frakt tillkommer.

Kul att knyppla något som matchar den egna garderoben – Men lika uppskattat som en present!

Beställer gör du på följande sätt: Skicka din beställning via Order och kontakt på hemsidan, Skriv ett mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ring/sms:a till 0761659300. Om jag inte svarar – prata in ett meddelande så ringer jag tillbaka. Det går bra att beställa helg som vardag – och skickar gör jag så snart som möligt – oftast dagen efter beställningen inkommit.

Vänliga hälsningar från Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 17 maj, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: