Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Vadstena Spetsmuseum – stängt i sommar och ingen Knyppeldag

Information om knyppling i Vadstena i sommar

Vadstena Spetsmuseum har beslutat att hålla stängt i sommar. Årets 100-årsutställning kommer att finnas kvar till nästa år istället. För mer information vänd er till Vadstena Spetsmuseum.

Stora Knyppeldagen i Vadstena inställd. För mer information, vänd er till FSS.

Detta innebär att inte heller jag kommer att ha försäljning i Gottfrid Larssongården under denna period i juni. Jag kommer dock att vara på plats i Vadstena i slutet av juni – och – om det nu blir några kurser för Svenska spetsar, vilket jag inte har något besked om ännu – så kan jag ta med förbeställda varor till Vadstena. Jag får återkomma i denna fråga när mer information finns.

Erbjudande halsband: Eftersom jag har få av varje färg tar halsbanden successivt slut – jag försöker hinna med och uppdatera färgbeståndet löpande på hemsidan. Halsbanden hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/spanska-monster/ Mer om erbjudandet hittar du på föregående inlägg: https://elsapetersonsspetsaffar.com/2020/05/10/halsband-erbjudande/

Vänliga hälsningar

Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 12 maj, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: