Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Halsband – Erbjudande

Halsband med mönster 75 kronor
Halsband med mönster – 150 kronor

Sist jag köpte in halsband fick jag höra att firman kommer att upphöra med dessa. Jag har kompletterat med vad de hade kvar – och du kan se de olika sorterna på https://elsapetersonsspetsaffar.com/spanska-monster/ Vissa sorter har jag bara en av och andra några stycken. På sidan hittar du olika ”stora ovala” halsband och några olika runda men också ”små ovala” som jag tidigare inte haft i lager. Den blå längst upp är ett exempel på den lilla ovala. Jag uppdaterar sidan kontinuerligt om färger tar slut.

Erbjudande fr.o.m. idag och två veckor framöver (t.o.m. 24/5) gäller följande: 1 halsband = ordinarie pris, 2 halsband (oavsett sort) – 25 kronors rabatt, 3 halsband (oavsett sort) – 50 kronors rabatt. Det går bra att blanda mellan olika sorters halsband, med och utan sten. Erbjudandet gäller med reservation för slutförsäljning. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Frakt tillkommer.

Kul att knyppla något som matchar den egna garderoben – Men lika uppskattat som en present!

Beställer gör du på följande sätt: Skicka din beställning via Order och kontakt på hemsidan, Skriv ett mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ring/sms:a till 0761659300. Om jag inte svarar – prata in ett meddelande så ringer jag tillbaka. Det går bra att beställa helg som vardag – och skickar gör jag så snart som möligt – oftast dagen efter beställningen inkommit.

Nu får vi hoppas att våren kommer på riktigt snart – sitter inne och tittar ut på grå moln och vind i träden – Snart kommer det regn. Vänliga hälsningar från Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 10 maj, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: