Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

NÄCKROSEN

Ingen Majblomma …. men dock en Näckros. Detta är årets första specialutgåva med anledning av affärens 100-årsjubileum. Det innebär att det kommer något mer …. Nästa specialutgåva kommer i slutet av juni – lagom till invigningen av utställningen på Vadstena spetsmuseum. Och sedan kommer det troligen något mer till hösten!

Mer om Vadstena Spetsmuseum kan du se på http://www.spetsmuseet.se/ Spetsmuséet drivs att ett gäng entusiastiska personer som för vår skull håller knypplingen vid liv år efter år. Både med intressanta utställningar men också med den väldigt uppskattade uteknypplingen i trädgården. Årets tema är Frukt & Grönt. Du kan läsa mer om årets uteknyppling på http://www.spetsmuseet.se/index.php/sommaraktiviteter-2018 och det är inte försent att vara med – före den 14 juni ska bidragen vara på plats!

Vill du bidra till denna fina verksamhet kan du bli medlem. Avgiften är 100:-/år och betalas till Bg 362-5530

Idag har det regnat hela dagen – bra för grönskan! På återhörande och vänliga hälsningar från Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 1 maj, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: