Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nytt garn

Hej

Nu är jag hemma efter en avstickare till Örebro igår. Det var full fart på julknypplingen och riktigt roligt att träffa alla välbekanta ansikten igen. Innan jag åkte fick jag hem lite nytt garn, men jag har inte hunnit lägga upp det på hemsidan förrän nu.

NYTT:

Barkonie30 ett jämnt och fint bomullsgarn som är skönt att knyppla med. Motsvarar ca 60/2 i grovlek. Jag har tagit hem 20 olika färger, och sannolikt blir det fler framöver. De färger jag har för närvarande hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ En rulle rymmer 100 meter och kostar 20 kronor.

Nytt:

Karolina 1 och Karolina 5 – 2 metallgarner från Barkonie. Garnet har en kärna av viscose och med ett ytterlager av metall-polyester. Mer info om garnet hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ Pris: 20 kr/rulle.

INTROUDKTIONSERBJUDANDE: Köp 4 rullar och betala för 3! Du kan BLANDA mellan Barkonie30, Karolina 1 och Karolina 5 inom detta erbjudande.  Alltså 60 kronor för 4 rullar. Erbjudandet gäller med risk för slutförsäljning och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

DESSUTOM: Fler färger av det uppskattade lingarnet Barkonie 50/2. Färgkarta + de 34 olilka färgerna som finns i lager hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ Garnet, som är mycket jämnt och bra att knyppla med, kostar bara 35 kronor per rulle. Rullen rymmer 200 meter.

Ros_1

Längdmönstret ROSOR. Knypplat av Eva Wikström.

Som vanligt kan du beställa via:

Order & Kontakt här på hemsidan (jag bekräftar ditt mail så snart jag har läst det)

Mail till: elsapeterson.spetsar@gmail.com

Ringa/skicka sms till 0761659300 (jag bekräftar sms så snart jag läst, och om jag inte svarar så lämna ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan)

Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta. Vill ni ha utskick (mönsterkatalog, garnpriser etc.) per post – hör av er till mig! När du beställer får du med en faktura och betalning kan göras via Bankgiro, PAY PAL eller Swish. Jag tar inte ut någon hanteringsavgift, utan du betalar endast för den faktiska fraktavgiften enligt postens priser. Väger försändelsen upp till 50 gram kostar det 9 kronor osv. Jag skickar även skrymmande försändelser med postens tillägg för detta. Dessutom – du kan räkna med att få din levernas inom ett par dagar.

Välkommen att beställa allt från en rulle garn till hur mycket du vill 🙂

mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 24 november, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: