Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Vadstena – Örebro nästa

Nu har jag städat upp efter Älvsjömässan samt börjat packa iordning inför julförsäljningen i Örebro.

23/11 kl 13 -15 är jag på plats hos Örebrouddarna i Vuxenskolans lokaler, Fabriksgatan 8, Örebro. Alla är välkomna!

Dagen innan, 22/11, övernattar jag på Pensionat Solgården i Vadstena. Sååå om det finns några i Vadstena med omnejd som vill beställa något så går det bra! För detta gäller att jag vill ha beställningen senast tisdagen 19/11 så att jag hinner packa i ordning. Sedan får vi komma överens om tid för avhämtning.

1

Jag kommer att ta med det nya tjeckiska lingarnet Barkonie 50/2. För helgen 22-23/11 gäller introduktionspriset köp 4 betala för 3. Garnet är snarare 40/2 jmf med Bockens än 50/2.

Nytt mönster: Solfjädern Spindelros. Bearbetning av gammalt längdmönster från Vadstena utförd av Harriet Andersson. Jag kommer ha med mönster och ställningar till denna samt lim och garn i många fina färger (Venne /70/2). Och så nålar, stärkelse och annat smått och gott som inte går att räkna upp här.

rosor-lc3a4ngdmc3b6nster-knypplad-rosa.jpg

Ny-gammalt mönster – längdmönstret Rosor! Bearbetning av Inez Petterssons infällning Rosen. Ovan ser vi Eva Wikström som satt och knyppla hos mig på mässan. Hon experimenterar med olika färger. Nedan ser vi originalutförandet på rosen. Mönstret knypplas i 60/2 och lär bli tjusigt t.ex. på en gardin! Jag tar med mönster till denna.

Övrigt om mönster: Jag kommer att ta med ett urval av så mycket som möjligt. MEN om det är något särskilt du vet att du vill ha så hör av dig så jag inte missar det!

Som vanligt kan du beställa via:

– Order & Kontakt här på hemsidan

– Mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com

– Ringa/skicka sms till 076 1659 300.

Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta. Vill ni ha utskick (mönsterkatalog, garnpriser etc.) per post – hör av er till mig! När du beställer får du med en faktura och betalning kan göras via Bankgiro eller Swish. Jag tar inte ut någon hanteringsavgift, utan du betalar endast för den faktiska fraktavgiften enligt postens priser. Jag skickar även skrymmande försändelser med postens tillägg för detta.

Mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 3 november, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: