Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

100 ÅR … 1920 – 2020

Nu händer det – affären fyller 100 år i år! Det kommer vi att uppmärksamma på olika sätt. Jag kommer att hålla er uppdaterade när det är dags för något erbjudande eller när nya mönster är på gång.

På /https://elsapetersonsspetsaffar.com/1920-2020/ kan du läsa om hur det hela startade. Jag kommer att fortsätta uppdatera ytterligare om historiken här på hemsidan. Så mycket som möjligt kommer även att berättas i den utställning som kommer att finnas på Vadstena Spetsmuseum i sommar.

Gunnar och Elsa Peterson

Fotot är från mormor och morfars förlovning 24/12 1916. Fyra år kvar till att Elsa Petersons spetsaffär startade. Man kan bara säga TACK för att ni vågade satsa! Och jag hoppas att ni får njuta av detta året lika mycket som jag kommer att göra. Och Mamma Gunnel med förstås – men henne tänkte jag skriva lite mer om senare….

Kommer du att behöva knyppelgarn i början av året – avvakta lite i så fall – jag återkommer med ett garnerbjudande om ett par veckor!

Som vanligt kan du beställa via:

Order & Kontakt här på hemsidan (jag bekräftar ditt mail så snart jag har läst det)
Mail till: elsapeterson.spetsar@gmail.com
Ringa/skicka sms till 0761659300 (jag bekräftar sms så snart jag läst, och om jag inte svarar i telefon så lämna ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan)
Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta. Vill ni ha utskick (mönsterkatalog, garnpriser etc.) per post – hör av er till mig! När du beställer får du med en faktura och betalning kan göras via Bankgiro, PAY PAL eller Swish. Jag tar inte ut någon hanteringsavgift, utan du betalar endast för den faktiska fraktavgiften enligt postens priser. Väger försändelsen upp till 50 gram kostar det 9 kronor osv. Jag skickar även skrymmande försändelser med postens tillägg för detta. Dessutom – du kan räkna med att få din levernas inom ett par dagar. Välkommen att beställa allt från en rulle garn till hur mycket du vill

Häng med och fira med detta året med oss!

Karin, mormor Elsa och Mamma Gunnel 🙂

Information

Detta inlägg publicerades den 2 januari, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: