Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Mer från Spanien

Hej

Det var stort intresse för mönstren och väska 2 och 3 samt solfjädern 5,2 x 16 cm är slutsålda. Av väska 1  finns endast 1 mönster  kvar. Men jag kommer att beställa hem fler så det går bra att beställa ändå!

Bilder på slips, väskor mm finns i förra inlägget som du hittar på: https://elsapetersonsspetsaffar.com/2019/02/01/monster-fran-spanien/

Erbjudande i  Februari: Beställer du mönster + ställ till solfjäder får du en flaska lim till montering. (Värde 45 kronor) Erbjudandet gäller tills flaskorna tar slut! Detta gäller även de beställningar jag redan har fått!

Capture.PNG

Jag väntar fortfarande på de nya mönstren. Jag kommer att återkomma med vilket erbjudande som gällar under Syfestival-dagarna så snart som möjligt.

Här hittar du bilder på solfjädrar och passande ställ till solfjädrar.

SP_1

SP_2

SP_3

SP_4

SP_5

SP_6

SP_7

SP_8

Som vanligt kan du beställa via: Order & Kontakt här på hemsidan, mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms till 0761659300. Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta.

mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 7 februari, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: