Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Mässerbjudanden

Hej

Då var det dags för mässa i Älvsjö i helgen 15 – 17 februari –  men utan mig! Men varför inte köra lite mässerbjudanden ändå! Priserna gäller beställningar som inkommer från och med idag 13/2-19 och fram till och med söndag 24/2-19. (jag har förlängt en vecka jämfört med vad jag skrev igår). Annonserade erbjudanden gäller med reservation för slutförsäljning.

Nu är jag tillbaka igen och kan färdigställa detta inlägg. Nya mönster hittar du på: https://elsapetersonsspetsaffar.com/nyheter/ samt omtryck av mönster som varit slut ett tag hittar du på: https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-nytryck/

Bokmärke - Knyppelpinne - Ljusblå -Blå med Svart bakgrund

NYTT MÖNSTER TILL BOKMÄRKE: KNYPPELPINNE

1. Du får 10% rabatt på alla köp – med undantag av nedanstående erbjudanen!

2. Köper du  mönster till Blomsterrankan (se nedan) får du en rulle Goldschild 18/3 (värde 55 kronor) på köpet. I festremsan på bilden ser du hur den färgade lantråden framhäver motiven i knypplingen. Man kan även kombinera färgade lanen med Goldschild 80/3 i denna festremsa.                                                                                                               Pris: 150 kronor för mönster + 1 rulle Goldschild 18/3. Ange färg. De färger jag har är markerade med ett x i tabellen nedan.

blomsterranka hemsida

goldschild färger och grovlekar

3. Köper du mönster till Spindlar i väven (se bilden nedan) får du en valfri rulle av bockens garn 60/2 (färgat garn), värde 50 kronor.        Pris: 125 kronor Ange färgnummer på garn 60/2. (Färger: Se nedan)

Hemsidan SPindlar i väven

4. Köper du mönster till Plätt och spindlar får du en valfri bockens 35/2 (färgat garn), värde 45 kronor.                                                                        Pris: 95 kronor Ange färgnummer på garn 35/2. (Färger: Se nedan)

Hemsida plätt och spindel

5. Mönster till Kyckling i äggskal. Ordinarie pris 75 kronor.                    NU 75 kronor inklusive en rulle 60/2 färg 101 (gul) (värde 50 kronor)

Kyckling ägg till hemsidan

6. Köper du mönster till Äggbert och stoneägg  får du en valfri rulle av bockens garn 35/2 (färgat garn), värde 45 kronor.                                    Pris: 85 kronor Ange färgnummer på garn 35/2 (Färger: Se nedan)

Äggbert

FÄRGER PÅ BOCKENS GARN: Övre raden: 35/2 och Undre raden: 60/2

Färgkarta BOCKENS

7. Häftena (till vänster, ljusgrön framsida)) Neue Klöppel-Ostereier och (till höger, lila framsida) Kunterbunte Klöppel-Ostereier. 20 äggmönster i vardera häfte.                                                                    Ordinarie pris 165 kronor styck – NU 125 kronor styck.

 

 

8. Självhäftande plast till mönster, Mått: Bredd 45 cm Längd efter önskemål, dock minst en meter, Pris: Blågrön (se bilden) ordinarie pris 40 kronor/meter eller Transperent ordinarie pris 35 kronor/meter.      NU 30 kronor/meter (oavsett färg)

plast

9. Pinnar för finknyppling. Tunna och nätta vilket gör att de inte tar så mycket plats. Längd: 11.5 cm Träslag: Guatambu. Ordinarie pris: 30 kr/par. NU 250 kronor/10 par

img_2207

Som vanligt kan du beställa via: Order & Kontakt här på hemsidan, mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms till 0761659300. Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta. Vill ni ha utskick per post – hör av er till mig!

Mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 13 februari, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: