Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Med en enkel tulipan ut på …

Snart kommer jag med information om några nya mönster – de är tryckta och klara men jag har inte fått ordning på bilder ännu! Men den som väntar på något gott … … Så länge kan jag fresta med några ”Gamla” mönster. Snart Mors dag – och vad passar väl bättre än en konvalj (till höger nedan, komponerad av Hildur Kratz) ? Eller kanske en liljekonvalj (till vänster nedan, komponerad av Harriet Andersson), eller en sippa eller en orkidé eller en enkel tulipan – eller varför inte ett fång med hjärtan? En mamma är värd allt!

Blommiga hälsningar från Karin Landtblom 🙂

Information

Detta inlägg publicerades den 18 maj, 2017 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: