Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

MORS DAG

karin-och-gunnel

Mamma, där DU är

lyser alltid solen

En Mor dör aldrig

Jag kan inte ringa till dig mer – men det gör inget – du finns bredvid mig hela tiden och följer allt jag gör så jag vet att du har koll på mig. Och jag känner din närvaro så jag har koll på dig. Precis som vanligt.

Jag vill passa på att önska alla mammor en trevlig dag – OCH om du vill stötta en mamma som har det tungt just nu så Swisha några kronor till 076-760 83 60. Min dotter Kattis är kompis med familjen och av det skälet använder jag affärens hemsida för att kunna nå ytterligare några människor som kan stötta dem. Varje 100-lapp är viktig.

Familjens dotter har drabbats av en hjärntumör och enda boten finns utomlands – och det kostar pengar.

Läs mer på AFTONBLADET eller på Micke Askernäs sida på FACEBOOK.  Du kan också följa insamlingen genom att klicka på LÄNKEN

 

Annonser

Information

Detta inlägg publicerades på 28 maj, 2017 by i Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: