Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Prishöjning, Bockens lingarn

PÅMINNELSE OM PRISHÖJNING: Något jag vill påminna om är den prishöjning som jag flaggade för gällande garner för sådär 3 år sedan nu kommer att genomföras några veckor in i maj. Holma Helsingland som tillverkar Bockens garner har höjt sina priser årligen – men inte jag. Nu är det oundvikligt. Så har du planer på att köpa Bockens lingarn gör du en bättre affär om du beställer senast söndagen den 21 maj. Jag har fortfarande kvar av några av de färger de har upphört med. Prishöjningarna gäller Bockens lingarn. Se allt om garner på följande länk: https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/

VADSTENA 28/6 – 1/7: Jag kommer vara på plats i Vadstena som vanligt. Återkommer med mer information om detta inom kort. Eftersom en personbil inte rymmer hur mycket som helst finns det en klokhet i att förbeställa varor! Hela lagret kommer inte kunna följa med… Jag kommer att ge 10% på alla förhands-beställningar + att du vet att du får just det du vill ha! Kan vara klokt att tänka på det nu i helgen med tanke på att garnpriserna höjs den 22 maj! Jag tar emot förhandsbeställningar fram till och med den 21/6!

Information

Detta inlägg publicerades den 20 maj, 2023 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: