Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Påminnelse – erbjudanden

Hej! Jag kommer INTE att delta i årets Sy- och hantverksfestival här i Stockholm den 28-30 oktober 2022. Det är svårt att få till detta i kombination med mitt ”riktiga” jobb. Tiden räcker helt enkelt inte till! Därför gör jag som tidigare och lägger upp några erbjudanden här på hemsidan. Erbjudandena gäller från och med denna publicering och fram till och med 1 november 2022. Erbjudandena gäller så länge lagret räcker och går inte att kombiera med andra erbjudanden.

Beställer gör du på hemsidan under Order och kontakt, via mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller till 076 1659300 (sms eller samtal). Fraktkostnad = porto efter vikt. Betalning: Faktura bifogas och betalning kan göras till bankgiro, eller via Swish eller via Paypal. mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 29 oktober, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: