Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Kommande attraktion i Vadstena

Nu är det inte längre bara en idé och ett medborgarförslag – Nu finns den på riktigt. Den kom ju inte på plats enligt planen i artikeln ovan – utan nu får vi istället se fram mot att den kommer på plats till nästa vår. Det lär bli en hel del foton tagna framöver med dynan i fokus! Extra roligt är att det är längdspetsen Blåsippor från Elsa Petersons Spetsaffär som sitter på dynan! Samma spets som löper genom Storgatan i avrinningsgallret, och som även finns på blomsterlådor och papperskorgar. Ett alldeles förträffligt val av spets, då den symboliserar typiska Vadstenaspetsar så väl. Och naturligtvis väldigt roligt för mig också. Hoppas även att mamma och mormor på något sätt hänger med i och gläds åt vad som händer på spetsfronten i Vadstena. 🙂 TACK GUDRUN FÖR DIN INSATS!

Foton: Marianne Andersson

Gustavsberg 17/9-22, Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 17 september, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: