Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Vacker brudklänning

Det är alltid så roligt när man får foton skickade till sig på spetsar som knypplats utifrån mönster från affären. Härom sistens kom just ett sådant mail, med bilder på en brudklänning. Bruden heter Evelina Hellbergh. Det är henns farmor, Kerstin Jansson, som har knypplat. Mönstret är längdmönstret Pepparkan udd. Jag tycker Kerstin har gjort en elegant lösning som fått till ärmar helt i spets. Imponerande! Det var även en slöja till klänningen kantad med spetsen Östgötaspetsen. Fotografen heter Louise Hedblom. Tack Evelina för att jag får visa dina bilder! 🙂

Har varit i Vadstena över helgen. Alltid lika roligt att komma tillbaka dit. Dagen till ära hade Ukrainska flaggan hissats på Rådhustorget. Vi passade även på att lyssna på Jesus Christ Superstar i Klosterkyrkan på lördagkvällen. Nu längtar vi till att åka ner igen till invignnigen av utställningen på Vadstena Spetsmuseum!

Vårhälsningar från Karin Landtblom

Hör av mig om nya mönster fram över !!! 🙂

Information

Detta inlägg publicerades den 6 mars, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: