Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Lite nytt på garn och tillbehör

Hej igen! Nu har jag fått lite påfyllning i lagret. Dels gäller detta på fliken Tillbehör https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/ där du kan se att stärkelse åter finns i lager, nu även i sprayform vilket kan passa till mindre figurer som julgransdekorationer små bilder etc. Det finns även nya Stils i mässing, något som heter Tredje handen, Magic rings – Men även ett nytt häfte med små kvadratiska mönster som passar till det fyrkantikga underlägget. På sidan Garn https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ har det melerade silket fyllts på – dels finns nu åter färg nr 21 och nr 25 i lager + att jag utökat med två nya färgställningar nämligen nr 12 och nr 28. Välkomna in och botanisera.

Information

Detta inlägg publicerades den 26 oktober, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: