Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Gott Nytt År

Vill du komma i kontakt med affären – Ring 076 1659300

Välkommen att följa hemsidan. Skriv in din mailadress – så kommer du att få mina nyhetsbrev direkt i mailen. Vill du ha hjälp med detta så är det bara att höra av sig. I år är det rekordmånga som har besökt hemsidan – närmare 14 000 besökare och 65 000 visningar av olika innehåll. De allra flesta är naturligtvis från Sverige, men det finns också ett stort internationellt intresse. På kartan kan du se alla olika länder som har hittat till hemsidan, besökare från 165 olika länder 🙂 Vem hade kunnat tro detta när min dotter Kattis la upp hemsidan på mamma Gunnels inrådan år 2013. Jag tror också att vi kan läsa av detta speciella år i antlaet besökare, då fler varit hemma och hänvisade till att handla via nätet. Jag hoppas att den vanan fortsätter kommande år – men naturligtivis också att det blir möjligt att ses på riktigt igen! Jag önskar alla Ett Riktigt Gott Nytt År Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 31 december, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: