Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Bockens utgående färger

Färger som utgår: Övre raden – grovlek 35/2 (50 kronor/rulle)

702 GUL (Slut, men har ersatts med 101 se nedre raden 60/2, 101 finns i lager i båda grovlekar)
1309 Gammalrosa (finns i lager, slut hos Bockens)
125 Ljus lila (finns i lager, snart slut hos Bockens)
1310 Lila (finns i lager, slut hos Bockens)
701 Grangrön (SLUT slut hos Bockens)

Nedre raden – grovlek 60/2 (55 kronor/rulle)

1022 Aprikos/svag orange (finns i lager, slut hos Bockens)125 Ljus lila (finns i lager, snart slut hos Bockens)
475 Mörkröd (slut, slut hos Bockens)130 Lila (slut, slut hos Bockens)
122 Tegelröd (SLUT, slut hos Bockens)135 Blå (finns i lager, slut hos Bockens)
518 Gammalrosa (slut, slut hos Bockens)1477 Brun (finns i lager, snart slut hos Bockens)
471 Cerise (7 rullar kvar, slut hos Bockens)1273 Grön (finns i lager, slut hos Bockens)

Övriga färger ska finnas kvar hos Bockens och jag har samtliga av dessa färger i lager + att Bockens ger ut nya färger. På sikt ska det vara samma färger i både 35/2 och 60/2. Så snart de är klara med skiftet av färger så kommer det en ny färgkarta.

De nya färger jag har i lager är följande:

ERBJUDANDE: Det är ju problematiskt även denna termin. Många kurser är inställda vilket innebär att möjligheten att handla med 10% rabatt till knyppelledare ”försvinner” för många av er. Nu har jag beslutat att köra 10% rabatt på alla beställlningar för minst 150 kronor till alla. Detta erbjudande sträcker sig alltså året ut, och sen får vi avvakta hur det blir nästa termin! DET BETYDER ATT KÖPER DU TRE RULLAR GARN FÖR 50= KR/ST SÅ BETALAR DU ENDAST 135 KR! Så pass billigt att jag inte borde skriva ut det så här tydligt. 🙂 Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden. Här finns möjligheten att ni går ihop några stycken och gör en gemensam beställning så spar ni även in lite på portokostnaden!

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan (Jag svarar så snart jag kan på mail och bekräftar beställningar – Om du inte fått ett svar inom 12 timmar så hör av dig igen, det har hänt att meddelanden inte kommit fram), skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Betalning sker vid leverans till Swish eller Bankgiro. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan! Erbjudanden gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

Mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 25 december, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: