Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

glitter glitter glitter

ERBJUDANDE gäller NOVEMBER MÅNAD 2020: Jag har ett stort utbud av glittrande garner. Sådant som man behöver nu till ÄNGLAR och TOMTAR och GRANAR. Priset på de större rullarna är 20 kronor och de mindre 10 kronor. Nu kan du köpa 12 små rullar (det finns 22 olika färger av denna) eller 6 stora rullar (Guld, Silver, Rött , Blått, Grönt och Cerise motsvarande 60/2 eller ca 40/2) för 100 kronor. Eller blanda t.ex. 4 av varje. ÄVEN Karolina 1 och 2 som kostar 20 kronor ingår i detta erbjudande. Alltså varje kombination av små och stora rullar om 120 kronor kostar nu 100 kronor. Mer detaljerad information på https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ Ange Metalltråd + färgnummer för de små samt beteckning enligt garnsidan på de stora. Den röda stora t.ex. heter RÖD glittrig.

ERBJUDANDE: Det är ju problematiskt även denna termin. Många kurser är inställda vilket innebär att möjligheten att handla med 10% rabatt till knyppelledare ”försvinner” för många av er. Nu har jag beslutat att köra 10% rabatt på alla beställlningar för minst 150 kronor till alla. Detta erbjudande sträcker sig alltså året ut, och sen får vi avvakta hur det blir nästa termin! Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden. Här finns möjligheten att ni går ihop några stycken och gör en gemensam beställning så spar ni även in lite på portokostnaden!

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan, skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Du kan beställa vardag som helg. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan!

Information

Detta inlägg publicerades den 7 november, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: