Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

OIDFA

Har du funderat på att bli medlem i OIDFA? Passa på nu så är allt klart inför år 2021. Vill du veta hur du ska göra så hör av dig till Inga Blomstrand på Telefon 070 275 96 52 eller inga.blomstrand@comhem.se Jag har själv varit med i flera år och det är alltid lika roligt när OIDFA-bulletinen (4 nummer per år) kommer i brevlådan. En högklassig tidsskrift med spännande reportage från hela världen. De har även träffar på olika ställen varje år (dock inte i år) och jag har hört från olika personer som varit med att det är välordnade och intressanta tillställningar. Tallin var planerat för år 2020.

För övrigt kan jag meddela att min nätbutik är öppen dygnet runt och beställda varor skickas omgående till portokostnad. Om posten samarbetar kan du ha en rulle garn i brevlådan redan nästa dag för endast 11 kr i portotkostnad. Under HT20 får ALLA (inte bara kursledare) 10% på köp fr.o.m 150 kronor. Jag har Bockens lingarn i JULRÖD färg både i 35/2 och 60/2 samt Goldschild både 80/3 (ca 50/2) samt lantråd 18/3 i lager. Det går bra att ringa/sms:a på 0761659300 eller beställa på Order och kontakt på hemsidan eller via mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com

Mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 3 november, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: