Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nytt + Erbjudanden

Nya terminen är i full igång och det lackar mot jul….Eller kanske är det så att det är tillräckligt länge till jul så att du hinner knyppla något julaktigt! Nu har jag fått hem några nya böcker/häften med julknyppling. Du hittar dessa på: https://elsapetersonsspetsaffar.com/bocker/ Bland annat finns det en bok med flera olika tredimesionella stjärnor. Något som varit efterfrågat. Lite julaktigt är också knypplingarna med träramar som finns långt ner på sidan Tillbehör https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/

Jag har även fått hem knyppelpapp. Det är också något som många har velat ha. Endast 12 kronor per ark, se längst upp på sidan Tillbehör https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/

Du har väl inte missat sjalarna jag har tagit hem mönster och silke till? Mönstren hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-sjalar/ och silket på https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ Jag har fått foton på några färdiga sjalar. Den cerise färgade har Viola knypplat, den vita har Elsie knypplat och den som satts upp på dynan har Lotta satt upp, och nu även knypplat klart! Är de inte läckra så säg!

Lotta Fällgren Glemme i Västervik har också experimenterat med mönstret till hatten vilket resulterade u i en jättesöt liten nåldyna! Tack för all inspiration från dig!!!

På sidan som heter Kragar och övrigt, https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-kragar-ovrigt/ hittar du ett mönster på en krage samt på örhängen.

ERBJUDANDE 2: Det är ju problematiskt även denna termin. Många kurser är inställda vilket innebär att möjligheten att handla med 10% rabatt till knyppelledare ”försvinner” för många av er. Nu har jag beslutat att köra 10% rabatt på alla beställlningar för minst 150 kronor. Detta erbjudande sträcker sig alltså året ut, och sen får vi avvakta hur det blir nästa termin! Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden.

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan, skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Oftast går det snabbt och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan!

Återkommer med ett inlägg gällande nytt erbjudande som kommer att gälla 16/10 – 31/10!

mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 2 oktober, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: