Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nu duggar det tätt mellan inläggen

Hej – igen, får jag väl lov att säga. Det händer saker var och varannan dag känns det som. Allt är klart vad det gäller de nya mönstren och även det sista mönstret har anlänt idag – Festremsan Bella heter det. Nu har jag fått ordning på allt med de nya mönstren och kunde idag gå till posten med en packe kuvert och paket. Så om ni har tur – ni som går och väntar – så kan det i bästa fall dyka upp något imorgon.

Festremsan Bella. 56 par 25/3. Bredd ca 18 cm och längd kan du avgöra själv. Därför är Mönstret också möjligt att knyppla till en halsduk. Pris: 185 kronor

Nu har jag även fyllt på garnlagret från Bockens. Så ni som går och väntar på 60/2 (½-blekt) – bara att höra av er! Vad det gäller Bockens garner så justerade jag prislistan senast i februari 2019. Vad som har hänt sedan dess är att priser på råvaror mm har höjts för Bockens (Holma Helsingland) och så också deras priser. Så mitt tips till er är att om det är något garn från Bockens ni vet att ni behöver eller kommer att behöva – passa på att beställa nu när jag dessutom har 10% på hela sortimentet april månad ut (för beställningar på 100 kr och uppåt). För i maj månad kommer jag vara tvungen att justera mina priser på Bockens garn.

Om du vill beställa gör du så här: Skriv på Order och kontakt på hemsidan. Jag kommer att bekräfta att jag fått mailet och kan då även svara på eventuella frågor. Eller så skickar du ett mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com. Eller så ringer/sms:ar du till 0761659300. Om jag inte svarar i telefonen så lämna ett meddelande så ringer jag upp så snart jag kan. Ibland är det enklare att ringa om det är något man vill diskutera eller fråga om! När du beställer får du varorna leverarade med en faktura och du kan då betala via Bankgiro, via Swish eller via Pay Pal. Jag skickar även bestälningar till andra länder. Framförallt har jag skickat till Norge och Finland, men även längre bort i Europa, och även USA. Frakten motsvarar portokostnaden. Observera att 10% på betsällningar över 100 kr gäller för alla – inte bara knyppelledare – april månad ut. Jag gör vad jag kan för att ni enkelt och smidigt ska kunna få hem det ni behöver. Nu skiner solen utanför – härligt! Vänliga hälsningar Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 16 april, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: