Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

De nya mönstren

Hej

Nu har jag lagt in information om garner och priser på de nya mönstren. Du kan hitta detta på https://elsapetersonsspetsaffar.com/nyheter/ och https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster-nytryck/ Och självklart går det bra att beställa redan nu av de nya mönstren!!

Jag fortsätter med att ge alla 10% på alla köp över 100 kronor hela april månad. Det är viktigt att ha en sysselsättning i dessa dagar – och knypplingen kanske blir viktigare än någonsin i detta avseende.

Beställningar kan du göra via: Order och kontakt på hemsidan, Skicka ett mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller Ringa eller Sms:a 0761659300. Om jag inte svara – så lämna ett meddelande så hör jag av mig. Jag postar i regel samma eller följande dag. Frakt tillkommer med avgift för porto.

Vänliga hälsningar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 13 april, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: