Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Mera nyheter

Nu har jag döpt om den sidan i ”Butiken” som hette ”Nålar mm” till ”TILLBEHÖR”. På denna sida hittar du allt möjligt som man behöver. Idag har jag lagt in en hel del nyheter. Alltifrån nya knyppelpinnar till lite nya julsaker…. dvs du måste scrolla igenom hela sidan för att upptäcka alla nya varor. Du kommer till sidan via denna länk: https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/

Jag har även fått hem lite nya ställ till solfjädrar – men dessa hinner jag inte lägga upp idag. Återkommer med detta. Likaså väntar jag på nya mönster – och om allt går vägen kanske jag har dem redan nästa vecka- MEN ingen fara – Självklart kommer jag annonsera när de är på plats. Både lite nytt men även nytryck av några gamla godingar.

NU och fram till den 12 april 2020 gäller att alla – inte bara knyppelledare – kan beställa och få 10% på köp från 100 kronor eller mer. Mitt erbjudande gäller naturligtvis även de nya varorna. Erbjudandet gäller hela sortimentet, men kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Övriga erbjudanden under denna period (se tidigare inlägg): Rosen och Liten solfjäder. Jag har fortfarande kvar – men inte så många…

Om du tycker det är knepigt att beställa via hemsidan går det bra att ringa till 076 1659300. Om jag inte svarar [vardagar sköter jag mitt eget arbete under arbetstid] så går det jättbra att lämna ett meddelande. Jag ringer då upp så snart jag har tid. Man kan även lämna meddelanden eller beställningar via SMS.

Information

Detta inlägg publicerades den 29 mars, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: